Inici - Nosaltres

Nosaltres

Multimedia

Som una empresa jove i pro-activa, situada a Sabadell, amb més de 12 anys d’experiència i un gran afany de superar-nos cada cop més en el món de les noves tecnologies, xarxes socials, blogging, usabilitat, web 2.0, posicionament, mòbils, etc.

Una empresa especialitzada en disseny de pàgines web, comerç electrònic mitjançant el disseny de botigues virtuals, produccions multimèdia, disseny gràfic i infografia 3D, al servei de les empreses i institucions, aplicant solucions professionals i de qualitat.

Immersos en el món de la comunicació, tenim tots els departaments de l'empresa al seu servei, per millorar, adaptar i potenciar la imatge corporativa dins el mitjà d'Internet, a través d’una web, multimèdia, a través d’un CD/DVD o flash, i/o imprès.

El nostre departament de Màrketing Digital l’assessorarà de manera global perquè el seu projecte tingui l’èxit desitjat i pugui aprofitar el Canal Internet per augmentar les seves ventes.

Micro Point té personal qualificat, en actualització permanent i capacitat d'assessorament per trobar la solució adequada en cada circumstància.

Podem oferir els nostres serveis a Vic, Granollers, Sabadell, Terrassa, Manresa, Barcelona i la resta de Catalunya.

Micropoint webs & apps

T 649 45 23 74