Inici - Disseny Web - Web Standard

Web Standard

 

Disseny Web Standard

Web Standard és un servei que hem creat des de l’empresa Micropoint Webs & Multimedia S.L. per dissenyar pàgines web que disposin de les seccions més habituals i que algunes es puguin gestionar fàcilment des d'un panell d'administració.

Quins avantatges té el Web Standard?
És una pàgina web dinàmica i això permet que es puguin actualitzar alguns dels continguts de manera ràpida i senzilla sense necessitat de tenir coneixements de programació.

A nivell comercial, disposar d’una pàgina web auto administrable ens permet tenir un catàleg de productes o de serveis actualitzat i accessible des de internet les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

preu orientatiu
510€
Què inclou del paquet bàsic? (Clica i desplega)

Inclou les seccions dels llocs web més utilitzades en el disseny de pàgines web, un panell d’admnistració per crear, editar i modificar continguts i les accions bàsiques de posicionament perquè els principals cercadors la puguin indexar de forma correcta.

Disseny interficie gràfica de l’usuari

Disseny gràfic de la pàgina web. És la connexió visual entre l’usuari i la informació que se li vol transmetre.
És un disseny web predefinit creat per Micropoint, adaptant el color dels títols al colors corporatius de l’empresa o entitat.

Pàgina inicial “Home”

Aquesta és la primera pàgina que es veu quan s’accedeix a la web. És recomanable posar-hi una fotografia atractiva amb un slogan que cridi l’atenció. També hi posarem un text resum del que trobarem a tota la pàgina web.

Pàgina productes/serveis

Pàgina web de llistat de productes o serveis. Cada entrada del llistat inclou una imatge petita del producte o servei, i un títol. Des del llistat es tindrà accés a una fitxa més detallada amb fotografies grans i descripció ampliada.

Situació

Localització de l’empresa en un mapa interactiu fent servir la tecnologia de Google Maps.

Contacte

Formulari de contacte amb els camps bàsic per posar-se en contacte amb l’empresa: Nom, correu electrònic, telèfon i espai per deixar els comentaris.

Posicionament

Afegir les etiquetes de posicionament “paraules clau” i “Descripció” a cada una de les pàgines web. Es posicionaran unes 5 paraules clau.

Idioma

Un idioma a escollir entre català o castellà.

Panell d’administració

Accés restringit al propietari de la pàgina web. Des de l’administració es podran crear, editar i modificar els continguts dinàmics de la pàgina inicial “home”, productes/serveis i qui som.

 

Per ampliar i millorar el paquet standard, proposem alguns mòduls que es poden afegir al paquet standard per donar més funcionalitats a la pàgina web.

Disseny de interficie gràfica de usuari personalitzada
Disseny Web Standard - Disseny personalitzat

Disseny web personalitzat i únic. Es te en compte el logotip, imatge gràfica de l’empresa, tipus de producte o servei i usuari final a qui va destinat.

El disseny web personalitzat, permet crear una identitat pròpia, diferenciada de la resta de pàgines web de la competència que podem trobar a la xarxa.

preu orientatiu
280€
Banners animats
Disseny Standard - Banners animats

Animació amb tecnologia Flash per donar sensació de dinamisme a la pàgina principal de la pàgina web.

Per exemple podria ser una fotografia de fons amb una seria de missatges que van apareixent, o una rotació de productes per fer promoció.

preu orientatiu
280€
Slideshow a la home
Slide show

Un slideshow és un passi de fotografies que podem posar a la pàgina principal “home” en lloc de la fotografia estàtica que tenim en el pack per defecte.

Això ens permet donar la sensació de dinamisme a la pàgina principal i fer que el disseny web sigui més impactant, donant l’oportunitat de visualitzar varies imatges sense necessitat de desplaçar la barra de desplaçament del navegador d’internet.

preu orientatiu
135€
Newsletter
Disseny Web Standard - Newsletter

Butlletí de noticies amb informació sobre productes i/o serveis, noticies, esdeveniments i tot tipus de comunicats que volguem enviar periòdicament als usuaris que s’hi hagin inscrit prèviament.

La newsletter ens permet mantenir el contacte amb els usuaris interessats en els nostres productes o serveis o informar de les ofertes i altres comunicats als nostres clients.

preu orientatiu
270€
Agenda
Disseny Web Standard - Agenda

Llistat d’esdeveniments i/o activitats relacionats amb l’activitat de la pàgina web.

L’agenda és útil per donar dinamisme a la pàgina web i mantenir l’interès dels usuaris a consultar la web periòdicament per consultar les noves activitats o esdeveniments que es fan.

preu orientatiu
105€
Multi-idioma
Disseny Web Standard - multiidioma

Desdoblament de la web en altres idiomes.

(El multi-idioma no inclou la traducció de la informació de la pàgina web)

per cada idioma extra
105€
Noticies
Disseny Web Standard - Noticies

Llistat de noticies relacionades amb l’activitat de la pàgina web.

Aquest apartat serveix per informar a l’usuari de les últimes noticies del sector i donar-li la sensació que la pàgina web està sempre actualitzada.

preu orientatiu
105€
RSS
Disseny Web Standard - Feeds RSS

Sindicació als Feeds RSS.

Permet als usuaris que s’hi hagin registrat, llegir algunes seccions de la web des dels seus lectors de RSS sense necessitat d’estar connectats a la pàgina web.

preu orientatiu
140€

Micropoint webs & apps

T 649 45 23 74