Inici - Disseny Web - Blog Wordpress

Blog amb Wordpress

 

Blog Wordpress

Un Blog és un diari personal interactiu a internet. És una pàgina web amb un conjunt d’articles que s’ordenen per data de publicació.

Cada article pot ser comentat pels usuaris que el segueixen sempre que ho permeti l’autor, i aquest donar-los resposta.

Els blogs poden ser un bon complement a una pàgina web, perquè ajuden a donar una sensació de proximitat entre l’usuari i l’empresa o entitat, ja que darrera el blog hi ha una persona escrivint els articles amb la que podem intercanviar opinions.

preu orientatiu
210€
Què inclou del paquet bàsic? (Clica i desplega)

Inclou la instal·lació i configuració del blog a punt per entrar articles.

Disseny interficie gràfica de l’usuari

Disseny gràfic del blog a escollir entre els dissenys gratuïts que posa a disposició el wordpress. Des de l’administració, es podran editar alguns estils per canviar una mica l’aparença del blog.

Idioma

Un idioma a escollir entre català o castellà.

Panell d’administració

Accés restringit al propietari de la pàgina web. Des de l’administració es podran crear, editar i modificar els articles.

Per ampliar les funcionalitat del blog es poden instal·lar plugins. Hem seleccionat els més comuns, però n’hi ha molts més que es poden afegir com ara galeries fotogràfiques etc.

Disseny de interficie gràfica de usuari personalitzada
Blog Wordpress - Disseny personalitzat

Disseny web personalitzat de la interficie de usuari del blog.

Es cas que les eines que hi ha a l’administració no siguin suficients per fer la personalització del blog, o el client no pugui o no vulgui fer-ho ell mateix per desconeixement o falta de temps, Micropoint posa a disposició del client la seva experiència.

preu orientatiu
140€
Plugins bàsics
Blog Wordpress - Plugins bàsics

Col·lecció de plugins més utilitzats.

Lightbox: funció que ens permet engrandir les imatges quan cliquem a sobre d’elles atenuant el fons amb una capa fosca per fer ressaltar la fotografia.

Popularity: Indicador de popularitat de l’article

Akismet: Filtre anti spam per evitar que els spamers facin comentaris en els nostres articles deixant publicitat que no desitgem.

Favicon: Icona petit que surt al costat del títol de la pàgina en el navegador. Aquest plugin ens permetrà personalitzar aquest icona amb el logotip de l’empresa/entitat.

Wp-contacte: Formulari de contacte perquè els usuaris que segueixen el blog, es puguin posar en contacte amb l’autor.

preu orientatiu
90€

Micropoint webs & apps

T 649 45 23 74